Cursus Eerste Hulp

Op dit moment staat er geen cursus in de planning.

Tijdens een cursus Eerste Hulp leer je wat je moet doen bij o.a. snij-, schaaf- en brandwonden, vergiftiging, verslikking en verstikking, oogletsels, splinters en andere kleine verwondingen, maar ook wat je moet doen bij stoornissen in bewustzijn en ademhaling, hoe je een beroerte kunt herkennen, hoe je moet reanimeren en een AED moet gebruiken. En dat alles volgens de officiële richtlijnen van het Oranje Kruis.

Eerste Hulp aan Kinderen is bij het Diploma EHBO inbegrepen. Het diploma voldoet hiermee aan de IKK-norm; je hoeft hiervoor dus geen extra aanvullende lessen meer te volgen.

De cursus kost € 200,- per persoon. Dit is inclusief cursusboek, koffie/thee tijdens pauze, examenaanvraag en examen. Veel zorgverzekeringen vergoeden de kosten van deze cursus geheel of gedeeltelijk. Informeer bij de je eigen zorgverzekering naar de vergoeding; het is de moeite waard. Vergoedingen zijn ook te vinden op Zorgwijzer.nl/vergoedingen/ehbo-cursus.

Wil je je aanmelden? Of heb je nog een vraag of opmerking?
Klik hier om contact op te nemen met het secretariaat.

 

Cursus Eerste Hulp aan Kinderen of herhaling Eerste Hulp aan Kinderen

Wij geven zelf geen cursus Eerste Hulp aan Kinderen (EHaK, ook wel kinder-ehbo genoemd), en het is ook niet mogelijk om bij ons de herhalingslessen hiervoor te volgen.

Eerste Hulp aan Kinderen is opgenomen in de basiscursus Eerste Hulp. Indien je slaagt voor dit examen ben je automatisch in het bezit van de aantekening Eerste Hulp aan Kinderen.

 

Jeugd EHBO

Wij geven geen lessen Jeugd-EHBO meer op de basisscholen in Bladel.

Sponsor Sponsor Sponsor Sponsor Sponsor Sponsor